AKTUELNO

Legendi narodne muzike ovo je veoma značilo.

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Datum i vreme sahrane još nisu poznati, a tačan termin biće poznat nakon obdukcije koja je zakazana za četvrtak, 21. februar u Nemačkoj, gde se trenutno nalaze Šabanova deca, ćerka Sanela i sin Mihajlo. Porodica Šaulić uveliko priprema sve kako bi njihovog Šabana na večni počinak ispratila kako dolikuje.

Foto: E-stock/Danijel Milutinović, e-stock Miloš Rafailović, e-stock, Printscreen Instagram

Kako saznajemo, porodica Šaulić ispuniće Šabanu poslednju želju - da bude sahranjen sa kačketom koji je veoma voleo da nosi.

- Šaban je uvek govorio svojoj porodici: ''Ako umrem, sahranite me sa kačketom na glavi''. Voleo je da nosi kačkete i to mu je bila velika želja. Goca i njegova deca smatraju da treba da mu ispune tu želju i on će biti ispraćen na večni počinak sa kačketom na glavi. Oni znaju koliko mu je to značilo - otkriva za Pink.rs dobro obavešteni izvor.

PROČITAJTE JOŠ: SKRHANI! KEMIŠ ČVRSTO DRŽAO ZORICU DOK SU NAPUŠTALI KUĆU ŽALOSTI: Pognute glave izašli iz doma Šaulića!

Podsetimo, legendarni pevač Šaban Šaulić izgubio je život u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Iako je odmah helikopterom prebačen u bolnicu u Bilefeldu, napori stručnjaka koji su ga reanimirali dva i po sata nisu urodili plodom.

Autor: Pink.rs

#Šaban Šaulić

'