AKTUELNO

Poznati par je vidno potresen izašao iz vile pokojne legende narodne muzike.

Zorica Brunclik, kuma tragično nastradalog kralja narodne mizike Šabana Šaulića, velika je podrška njegovoj udovici Gordani koja prolazi kroz najteže trenutke u životu. Zoricu, kao i njenog supruga, harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša tužna vest o Šabanovoj smrti u potpunosti je slomila.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: UTUČEN KEMIŠ STIGAO PO SUPRUGU: Zorica se ceo dan ne odvaja od Šabanove udovice!

Zorica je skoro ceo dan provela uz Šabanovu Gocu, a Kemiš je došao po nju tek pre manje od pola sata. Oni su ubrzo zajedeno napustili porodični dom Šaulića na Dedinju. Kemiš je Zoricu držao čvrsto za ruku, a oni su zajedno, pognutih glava, vidno potreseni izašli iz kuće žalosti.

Foto: Pink.rs

Inače, Zorica je među prvima došla u porodični dom Šaulića na Dedinju čim je saznala užasne vesti - da joj je kum Šaban Šaulić u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj izgubio život. Pevačica je tada sa svojim mužem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom dotrčala u kuću Šaulića, gde nije mogla da zaustavi suze, a ovih dana, dok njegova udovica Gordana i deca čekaju da telo pokojnog pevača bude dopremljeno iz Nemačke, Zorica se ne odvaja od njih.

Autor: Pink.rs

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Zorica Brunclik

#Šaban Šaulić

'