AKTUELNO

Posle dva dana čekanja su im dopustili da vide očevo telo.

Sanela i Mihajlo Šaulić napustili su porodični dom i uputili se u Nemačku istog dana kada su saznali da im je otac Šaban Šaulić poginuo u saobraćajnoj nesreći,  kako bi preuzeli njegovo telo.

Zbog rigoroznih pravila u Nemačkoj, oni će morati da čekaju da se završi obdukcija kako bi preuzeli telo, ali im je posle dva dana čekanja dopušteno da vide telo pokojnog oca, tako da su, kako prenose mediji, oni danas  identifikovali su Šabanovo telo.

Obdukcija tela zakazana je za četvrtak 21. februar, a biće urađena u Nemačkoj.

Foto: Pink.rs

Srbija, zajedno sa nemačkim institucijama sistema čini sve, kako bi se u slučaju pogibije Šabana Šaulića efikasno i bez prostora za spekulacije, obavili i razrešili neophodni poslovi, vezani za taj tragični događaj i transport preminulog u Beograd, saznaje se u nemačko-srpskim krugovima u gradu Bilefeldu, gde je srpska muzička legenda izgubila život.

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj 17. februara kada se u automobil, u kojem je bio sa još dvojicom saputnika, zakucao pijani Nemac velikom brzinom.

Pročitajte još: ŠABANOVA DECA PROLAZE KROZ PAKAO U NEMAČKOJ: Mihajlo i Sanela preuzeli očev kofer koji je poneo na poslednji put i spremili mu odelo u kojem će biti SAHRANJEN!

#Šaban Šaulić

'