AKTUELNO

Ne propustite specijal emisije "Paparaco lov" posvećen Šabanu Šauliću.

U jednoj od najgledanijih emisija na TV Pink "Paparaco lov" ove srede od 22 časa očekuje vas specijal posvećen iznenada preminulom kralju narodne muzike, Šabanu Šauliću.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U ovonedeljnoj emisiji "Paparaco lov" biće emitovani snimci sa Šabanovog poslednjeg nastupa pre tragične pogibije na nemačkom autoputu, kada je tridesetčetvorogodišnji državljanin Nemačke, pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozvole, udario u automobil u kom je pevač putovao sa saradnicima.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo samo nekoliko sati pre kobne nesreće, biće prikazano upravo u emisiji "Paparaco lov".

U emisiji će biti emitovani i poslednji snimci Šabana Šaulića koje je napravila ekipa emisije "Paparaco lov" samo nekoliko dana pre saobraćajne nesreće.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaoci će videti i snimke sa mesta saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubio jedan od najboljih pevača na našim prostorima, kao i muzičar Mirsad Kerić koji je sa Šabanom nastupao.

Foto: Printscreen/Westfalen-blatt.de, Printscreen Instagram

Nakon vesti da je Šaban Šaulić poginuo u Nemačkoj, predstavnici svih medija danonoćno su ispred njegovog porodičnog doma na Dedinju. U specijalu posvećenom legendi narodne muzike, biće prikazano ko je sve od poznatih ličnosti, Šabanovih prijatelja i saradnika došao da izjavi saučešće porodici Šaulić.

U "Paparaco lovu" biće emitovane i ispovesti Šabanovih najbližih saradnika, koji su sa njim proveli poslednje dane i sate. Pored Gorana Jovanovića, Šabanovog dugogodišnjeg PR-a, u "Paparaco lovu" govoriće Tea Tairović, sa kojom je pokojni pevač imao svoj poslednji nastup u Nemačkoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je sa njim provela poslednje sate, a gubitak kofera bio je jedini razlog zbog kog Tea nije sela u kola sa Šabanom i uputila se kao aerodromu. Kako se pevač ponašao na poslednjem nastupu i o čemu su razgovarali, Tairovićeva će ispričati u emisiji "Paparaco lov".

Foto: TV Pink Printscreen

Brojne kolege bile su duboko potresene vešću o Šabanovoj iznenadnoj smrti, a šta su rekli o kralju narodne muzike koji je iza sebe ostavio veliko muzičko nasleđe i neizbrisiv trag, saznaćete u emisiji "Paparaco lov".

Ne propustite specijal emisije "Paparaco lov" posvećen Šabanu Šauliću u sredu 20. februara u 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Tea Tairović

#Televizija Pink

#emisija

#Šaban Šaulić

'