AKTUELNO

Ovako teku dani Sanele i Mihajla Šaulića.

Istog dana kada su saznali da im je otac Šaban Šaulić poginuo u saobračajnoj nesreći, Sanela i Mihajlo Šaulić napustili su porodični dom i uputili se u Nemačku, kako bi preuzeli telo svog oca. Međutim, u Nemačkoj su se zadržali više od očekivanog, budući da nisu odmah mogli da vide telo, dok se ne završi uviđaj, a sve se odužilo i nakon što je tamošnje tužilaštvo naložilo obdukciju i zakazalo je za četvrtak.

NEMA OD BOLA: Ilda sva u crnom, ispijena od tuge, ćutke utrčala u OČEVU KUĆU! Čuju se UZDASI I KUKNJAVA (FOTO+VIDEO)

Foto: Pink.rs

Kako Pink.rs nezvanično saznaje od izvora bliskog Šaulićima, sahrana bi trebalo da bude u petak ili ponedeljak, a isti izvor ispričao nam je i kako teku dani neutešne Sanele i Mihajla u Nemačkoj.

Oni su baš slomljeni, ja ne znam, divim im se kako izdržavaju. Nisam, verujte mi, ni imao snage da Gocu propitujem sad ne znam ni ja šta, ali rekla mi je da su deca juče preuzela Šabanov kofer i odnela mu njegovo odelo. Obdukcija će biti u četvrtak, to znate već, nikako nije moglo pre... Pokušavali su oni da se to ubrza, ali ne može, procedure su to. Ma, tuga, šta da vam kažem - rekao je izvor, koji je molio da ostane anoniman.

ŠABANOVA KUMA ZORICA OTEČENA OD PLAKANJA: Kačketom i naočarima sakrila SUZE (FOTO)

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Šaban Šaulić

'