AKTUELNO

Legendarni pevač Šaban Šaulić preminuo je u nedelju posle stravične saobračajne nesreće u blizini Bilefelda, a od njega su se biranim rečima oprostili mnogi ljudi iz sveta sporta.

Od pokojnog velikana Šabana Šaulića biranim rečima se oprostio i zvanično naš najbolji fudbaler svih vremena Dragan Džajić. Počasni predsednik Crvene zvezde i treća Zvezdina zvezda nije mogao da sakrije žaljenje što je čuveni pevač izgubio ćito na takav način.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Kad jedna takva ličnost, jedan vrhunski muzičar, pevač, koji ima takvu reputaciju završi na takav način, onda svakako da vam je žao. Šabana znam godinama i ne mogu da se pomirim sa činjenicom da je na ovakav način otišao. Njegove kolege, koji su najmerodavnije da procenjuju kakav je on umetnik bio, svi govore o superlativu o njemu. Toliko koliko sam ga ja poznavao, imam najlepše mišljenje o njemu i mnogo mi je žao što se ovo desilo. Poslednji put smo se videli na utakmici. On je jako voleo fudbal. Bio je navijač Crvene zvezde, i oni koji ga bolje poznaju od mene kažu da je bio talentovan fudbaler - rekao je Džajić.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Od legendarnog pevača oprostili su se i pojedini sadašnji i nekadašnji igrači.

- Počivaj u miru, kralju narodne muzike - napisao je golman Milan Borjan uz fotografiju na Tviteru.

Gotovo istom ili sličnom porukom od Šabana Šaulića oprostili su se i Branko Jovičić i Marko Gobeljić, odnosno bivši igrači Slavoljub Srnić, Srđan Plavšić, Nemanja Radonjić i mnogi drugi.

#Nesreća

#Saučešće

#Šaban Šaulić

'