AKTUELNO

Po izlasku iz kuće Šaulića, obratio se okupljenim novinarima i u nekoliko rečenica pokušao da dočara kakav je to čovek bio.

Reči utehe danas u toku dana članovima porodice Šaulić pružio je i njihov dugogodišnji prijatelj i Šabanov kolega Aco Pejović, koji je u njihov dom došao u pratnji svog menadžera Baneta Obradovića.

TUGA! PRVE SLIKE ŠABANOVE UDOVICE! Goca BLEDA I SUZAMA doziva svog supruga: Otišao si iznenada i sve nas napustio... (FOTO+VIDEO)

Foto: Pink.rs

U kući pevača koji je juče nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj zadržao se izvesno vreme, a nakon što je izašao s bolom u glasu obratio se okupljenim novinarima.

PINK.RS SAZNAJE: Tužilaštvo u Nemačkoj HITNO NALOŽILO OBDUKCIJU Šabanovog tela! Vreme sahrane je zbog toga NEIZVESNO (FOTO)

-Svi su teško reagovali, odnosno svima je žao. Otišao je, po mom skromnom mišljenju, najveći od svih nas i kao čovek i kao pevač. Žao mi je čoveka... Ne znam šta da vam kažem. Svima je teško i znam da je kompletna estrada pogođena, i od onih mlađih i starijih. Njega su svi posebno voleli i uvažavali i kao čoveka i kao pevača. Mnogima od nas je i uzor bio... Zajedno smo mnogo puta sedeli u kafani, pevali za stolom. On je bio najbolji među nama - rekao je utučeni pevač, koji je otkrio kada su do njega došle loše vesti.

Foto: Pink.rs

- Slučajno sam bio u Nišu, na utakmici i tamo su mi javili. Zvao sam Baneta Obradovića, rekao mi je:"Ja to nisam čuo, ni u novinama ništa nije pisalo", a ja, bezveze, drugar mi iz Španije javio za to...  - rekao je pevač.

Foto: Pink.rs

Nedugo posle njega dom Šaulića posetio je pevač Saša Matić, kao i kreatorka Melina Džinović, supruga Harisa Džinovića koji se trenutno nalazi u inostranstvu, zbog čega je sprečen da lično izjavi saučešće Šabanovoj udovici i deci.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

JEZIVA ISPOVEST ŠAULIĆEVOG KUMA ZA PINK: Sekli su auto da izvuku Šabana! Ja sam PAO U NESVEST OD BOLA, bilo je STRAŠNO (VIDEO)

Pink.rs

#Aco Pejović

#Šaban Šaulić

'