AKTUELNO

Gordana Šaulić pojavila se pre pola sata na vratima svog doma, gde je dočekala prijatelje i kumove koji su došli da joj izjave saučešće.

Tokom čitavog dana mnogobrojni prijatelji porodice Šaulić, kao i kolege tragično nastradalog pevača Šabana Šaulića obilaze kuću žalosti na Dedinju, u kojoj neutešni članovi njegove porodice od juče primaju saučešće.

Foto: E-stock/Danijel Milutinović

Pre nepunih sat vremena, njegova udovica Gordana Šaulić prvi put se pojavila na vratima njihove porodične kuće. Ona je delovala utučeno, bledo i uplakano, a dočekivala je ljude koji su došli da joj u ovim najtežim trenucima pruže reči utehe.

Foto: E-stock/Danijel Milutinović

- Otišao si iznenada i sve nas napustio. Kako ćemo, mili moj, sada bez tebe! Nema više našeg Šabana - tiho je izgovarala Goca, dok je grlila jednu svoju prijateljicu.

Foto: E-stock/Danijel Milutinović

Danas u toku dana kuću Šaulića posetili su Dajana Paunović, Mladen Baron, Dušan Lazić Laza, Ana Nikolić, Aco Pejović, Neda Ukraden i mnogi drugi.

Prijatelji i članovi porodice su, inače, upravo na ogradi kuće zalepili još jednu umrlicu pokojnog pevača. Podsećamo, sahrana će biti obavljena na beogradskom Novom groblju u Aleji zaslužnih građana, dok vreme i datum još uvek nisu poznati.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Gordana Šaulić

#Šaban Šaulić

'