AKTUELNO

Naslednica Šabana Šaulića sve vreme u suzama dočekuje rodbinu, kumove i prijatelje koji su došli da njoj i njenoj porodici izjave saučešće.

U dom porodice Šaulić sve vreme pristižu članovi familije, mnogobrojni prijatelji i kolege da Šabanovoj supruzi Gordani i neutešnoj ćerki Ildi pruže reči utehe i izjave saučešće, što je zabeležila ekipa Pink.rs koja se nalazi na licu mesta. Neutešna, uplakana Ilda juče, kada se saznalo za stravičnu nesreću u kojoj je njen otac izgubio život, uopšte nije napuštala kuću, a danas je otečena od plača, bez šminke, nakratko izašla dok je dočekivala njihove porodične prijatelje i kolege.

Foto: Pink.rs

Kako kažu komšije koje su se zatekle na licu mesta, bolom razarena Ilda je, dok su joj izjavljivali saučešće, kroz suze je izustila:

Foto: E-stock/Danijel Milutinović

Nema više moga oca - bilo je sve što je Ilda, potpuno slomljena od bola, uspela da izusti, nakon čega je ponovo briznula u plač.

Sve vreme je uz nju i njena kuma, voditeljka TV Pink Dajana Paunović.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Šaban Šaulić poginuo je juče u ranim jutarnjim časovima u Nemačkoj, na auto-putu A2 kada se nešto pre 7 sati u automobil u kojem je sedeo na mestu suvozača zakucalo vozilo tridesetčetvorogodišnjeg nemačkog državljanina, koji je vozio bez dozvole, u alkoholisanom stanju. Spasilačke ekipe su brzo izašle na mesto nesreće, ali Šabanu nije bilo spasa, budući da mu je, kako je lekar rekao, pukla aorta. Sa Šabanom su u automobilu bili njegov kum Slobodan Boban Stojadinović, koji je zadržan na bolničkom lečenju, kao i muzičar Mirsad Kadrić, koji je i dalje kritično.

Pink.rs

#Dajana Paunović

#Ilda Šaulić

#Šaban Šaulić

'