AKTUELNO

Predstavljaće Hrvatsku na ovogodišnjoj Evroviziji, koja će biti održana u Izraelu.

Maestralni Roko Blažević, kog je milionski auditorijum upoznao u takmičenju "Pinkove zvezdice" kada je odneo pobedu u trećoj sezoni, nastavlja da niže nove uspehe i uspešno gradi svoju karijeru.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Na "Dori", nacionalnom izboru za hrvatskog predstavnika na Evroviziji održanom u Opatiji, pesmom "The Dream" ubedljivu pobedu odneo je Blažević, u konkurenciji od 16 iskusnijih i afirmisanih izvođača.

Foto: Printscreen Youtube

Mladi Splićanin, kog je publika upoznala i zavolela u "Pinkovim zvezdicama", svojim vokalnim bravurama ponovo je raspametio čitavu Hrvatsku, ali i Balkan, a na sceni a na sceni se pojavio s anđeoskim krilima.

Pročitajte još: OVAJ SNIMAK POSTAO JE HIT NA INSTAGRAMU! Poslušajte kako Sergej Pajić sa mlađom sestrom peva novu pesmu Milana Stankovića! (VIDEO)

Foto: YouTube printscreen/Hrvatska radiotelevizija

Ovaj trijumf mlade Pinkove zvezdice još jedan je u nizu pokazatelja da muzičke radionice Pinka, najgledanije televizije u Srbiji, izlaze samo najvredniji talenti, koji nakon iskustva na velelepnoj sceni Pinka uspešno grade svoje karijere, a njihovi talenti bivaju prepoznati i nagrađivani širom regiona, Evrope i sveta.

Kako je izgledao Rokov nastup na ovogodišnjoj "Dori" pogledajte u narednom video-snimku:

D. B.

#Roko Blažević

'