AKTUELNO

Ostala je u šoku kada je u bolnici prepoznala proslavljenog muzičara.

Legendarni pevač narodne muzike Šaban Šaulić rano jutros poginuo je na auto-putu u Nemačkoj, kada je s sinoć održanog nastupa krenuo na aerodrom. Nakon što se alkoholisani vozač (34) koji je upravljao svojim automobilom zakucao u vozilo u kojem je sa svojim prijateljima i saradnicima bio Šaulić, došlo je do fatalnog ishoda koji je zavio u crno čitav Balkan.

PINK.RS SAZNAJE: Sanela i Mihajlo Šaulić sleteli u Nemačku! Još uvek im NE DAJU DA VIDE TELO pokojnog Šabana, evo zbog čega! (FOTO)

Foto: Pink.rs

Čim su dežurne spasilačke službe rano jutros dobile informaciju o nesreći, odmah su došle na lice mesta kako bi sve povređene prevezle u najbližu bolnicu. Čim su dovezli Šabana, jedna medinicinska sestra koja je, kako se ubrzo ispostavilo, s područja bivše Jugoslavije, odmah ga je prepoznala i vrisnula:

Foto: Printscreen/www.westfalen-blatt.de

- Ljudi, ovaj čovek je najveća zvezda u Srbiji! - rekla je ona doktorima koji, iako su davali sve od sebe, nisu uspeli da mu spasu život.

Vozač koji je upravljao vozilom u kojem je bio Šaban trenutno je u kritičnom stanju i lekari mu se bore za život, dok je pevačev kum Bobi zadobio prelom tri rebara i polomljeni su mu zubi.

PLAKALI SMO I ON I JA... Pevač emotivnim pismom o Šabanu Šauliću RASPLAKAO NACIJU: Pevao mi je najlepše, srcem i dušom... U sebi je nosio TUGU (FOTO)

Nemački mediji, inače, pišu da je saobraćaj dugo posle nesreće bio zaustavljen, kao i da su vatrogasne ekipe jedva izvukli povređene iz automobila.

Foto: Printscreen/www.westfalen-blatt.de

- Spasilačka služba dobila je jutros (17. februara) oko 06.50 sati da se na auto-putu A2 u pravcu Dortmunda desio težak udes u kojem su učestvovala dva vozila - objavio je portal Westfalen-blatt.de o saobraćajnoj nesreći u kojoj je život izgubio kralj narodne muzike. Do 09:30h put je bio neprohodan, pošto su vatrogasci dva sata četvoro povređenih ljudi izvlačili iz smrskanih kola.

BILA JE ŠABANOVA MILJENICA: Aleksandra Prijović ne može da dođe sebi zbog vesti o njegovoj smrti! Dirljivim rečima se ZAUVEK OPROSTILA od svog UZORA (FOTO)

Foto: Printscreen/www.westfalen-blatt.de

Pink.rs

#pevač

#Šaban Šaulić

'