AKTUELNO

Svoj prvi nastup je, još kao mala devojčica, imala na koncertu legendarnog pevača koji je danas izgubio život.

Jedna od mnogobrojnih javnih ličnosti koje su se danas oglasile nakon vesti o smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića jeste i mlada folk pevačica Aleksandra Prijović. Ona je, kao što je poznato, bila Šaulićeva miljenica - često su zajedno pevali, a Aleksandra je svoj prvi nastup, još kao mala devojčica, imala na Šabanovom koncertu.

IZGUBILI SMO KRALJA... Snežana Đurišić izašla iz Šaulićeve kuće i odmah BRIZNULA U PLAČ! Uspela je da izusti jedino ove reči koje LEDE KRV U ŽILAMA

Foto: TvPink Printscreen

Od njega se večeras zauvek oprostila potresnim rečima na Instagramu:

Dragi moj Šabane, za mene ste oduvek bili najveći i najbolji, i to ste znali. Moj uzor, čovek sa velikim srcem i neverovatnom emocijom. Imala sam tu sreću da živim u vreme Šabana Šaulića, da vas upoznam, da pričam sa vama, da pevamo zajedno, da svoj prvi nastup kao mala devojčica imam upravo sa vama. Danas ste otišli na neko drugo mesto, ali ćete zauvek ostati u mom srcu i nikada vas neću zaboraviti! Hvala na svakoj lepoj reči, svakom savetu, svakom osmehu, svakoj pesmi i uspomeni. Večna vam slava! - napisala je Aleksandra uz Šabanovu fotografiju na Instagramu.

CECA BEZ ŠMINKE, SKRHANA OD BOLA! Stigla u kuću Šabana Šaulića! (FOTO)

Podsetimo, Šaban Šaulić poginuo je rano jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći posle nastupa u Nemačkoj prethodne noći. On je u kolima bio sa vozačem i kumom, a nesreća se dogodila oko 06:50h na autoputu, u okolini Bilefelda u kojem je pevao. Prema prvim, nezvaničnim informacijama, Šaulić će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

NJENA TUGA JE PREVELIKA: Ilda SKRHANA OD BOLA, ona je bila Šabanova miljenica, a ovako je govorila o ocu koji joj je bio najveća podrška! (FOTO)

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Šaban Šaulić

'