AKTUELNO

Ovo su najnovije informacije o tragičnom događaju koji je potresao čitav region!

Samo nekoliko sati nakon vesti o pogibiji Šabana Šaulića, njegovi naslednici Sanela i Mihajlo Šaulić napustili su porodični dom na Dedinju, koji je bio premali da primi sve one koji su došli da im izjave saučešće i pruže reči utehe, i uputili se ka beogradskom aerodromu Nikola Tesla tokom današnjeg popodneva.

Foto: Pink.rs

Sanela i Mihajlo su se prvim letom uputili u Nemačku, gde je danas, u ranim jutarnjim časovima, njihov otac nastradao u tragičnoj saobraćajnoj nesreći koju je izazvao vozač automobila koji je naleteo na onaj u kojem je bio pevač. Prema informacijama iz nemačkih medija, čovek koji je izazvao nesreću svojim vozilom je upravljao u alkoholisanom stanju, uprkos tome što dozvolu za upravljanje nije imao.

Foto: Pink.rs

Kako su novinari portala Pink.rs upravo saznali od članice familije Šaulić, koja je nakratko izašla ispred njihovog doma na Dedinju, Sanela i Mihajlo su sleteli u Nemačku. Međutim, kako je ispričala, dozvolu da vide telo tragično nastradalog pevača Sanela i Mihajlo još uvek nisu dobili.

Prema informacijama koje smo dobili od njihove rođake, Saneli i Mihajlo je rečeno da još uvek ne mogu da vide pokojnog oca, budući da još uvek nije u potpunosti završen uviđaj, već da će morati da sačekaju do sutra. Takođe, kako nam je rečeno, sahrana, koja je planirana na Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, ne očekuje se pre petka, subote.

Foto: Pink.rs

D. B.

#Šaban Šaulić

'