AKTUELNO

Došla je da pruži reči utehe neutešnim članovima porodice preminulog pevača.

Vest o pogibiji nekrunisanog kralja narodne muzike Šabana Šaulića duboko je potresla celokupnu javnost, ali i njegove mnogobrojne porodične prijatelje i kolege. Mnogi od njih su se odmah nakon što su saznali tragične vesti uputili na Dedinje, u njegov porodični dom kako bi članovima porodice Šaulić izjavili saučešće, a među prvima su bili Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, inače kumovi Šaulića.

POTRESNO! OVO SU MUZIČARI I ŠABANOVI PRIJATELJI KOJI SU BILI SA NJIM JUTROS U AUTOMOBILU: Jednom od njih doktori se i dalje bore za život! (FOTO)

Foto: Pink.rs

Šabanova smrt pogodila je i Svetlanu Cecu Ražnatović, koja se danas u toku dana emotivnom porukom oglasila na društvenim mrežama, a malopre je stigla u dom Šaulića, kako bi neutešnim članovima njegove porodice izjavila saučešće zbog gubitka.

Foto: Pink.rs

STANJE ŠABANOVOG KUMA STABILNO, muškarac koji je izazvao nesreću prošao sa najlakšim povredama!

Bez šminke na licu, pevačica je u Šaulićev dom došla u pratnji ličnog vozača i sestre Lidije Ocokoljić, koja je takođe izrazila želju da u ovim trenucima pruži reči utehe Gordani, udovici legendarnog pevača, kao i svim članovima njihove porodice.

Foto: Pink.rs

Bez reči su izašle iz vozila i utrčale u dom Šaulića u kom su se zadržale nešto duže od pola sata.

Foto: Pink.rs

OVO JE BILA ŠABANOVA OAZA MIRA: Evo kako izgleda Šaulićeva vikendica u Krčedinu u kojoj je voleo najviše da provodi vreme! (FOTO)

Pink.rs

#Lidija Ocokoljić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Zorica Brunclik

#Šaban Šaulić

'