AKTUELNO

Svaki slobodan dan koristio je kako bi uživao u zvukovima prirode i miru koje mu je pružalo ovo mesto.

Oaza mira pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića bila je vikendica u Krčedinu. Na peščanoj dunavskoj plaži Šaban je imao kuću, gde je svaki slobodan dan koristio kako bi uživao u zvukovima prirode i miru koje mu je pružalo ovo mesto.

PROČITAJTE JOŠ: TUGA I JECAJI U KOMŠILUKU ŠABANA ŠAULIĆA: Bio je veliki čovek i dobar komšija, ni sa kim se nije svađao! POGLEDAJTE POTRESNI SNIMAK

Foto: Printscreen Youtube

- Familija mi je u Beogradu, niko nije povukao na mene da voli prirodu. Dođu, ja im spremim ribu, ručaju, budu dva-tri sata i odu. Nisam veliki stručnjak za ribu. To je Miša barba, moj komšija, i moj drug Miki, mi se pomažemo. Imamo zaduženja kad se pravi čorba, ja tada seckam luk. Idemo preko na pecanje, pojavi se smuđ, bela riba, nju najviše volim. Svojevremeno sam jeo samo soma, smuđa i kečigu, a otkako sam probao belu ribu, samo nju jedem - pričao je ranije Šaban Šaulić.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Šaban Šaulić nastradao je jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Nesreća se dogodila u gradu Bilefeldu, u severozapadnom delu Nemačke.

Šaban Šaulić rođen je 6. septembra 1951. godine u Šapcu. Bio je pevač, muzičar i producent. U toku bogate karijere u medijima i od publike je dobio nadimak "kralj narodne muzike". Snimio je na stotine pesama, a prošle godine velikim koncertom u beogradskoj "Štark Areni" proslavio 50 godina karijere. Niko nije ni slutio da će u tragičnoj nesreći poginuti.

Autor: Pink.rs

#Šaban Šaulić

'