AKTUELNO

Za putničkim vozilom prema nezavničnim infomacijama, upravljao je Šabanov muzičar Mirsad Kerić, dok je na prednjem sedištu sedeo Šaban Šaulić, a na zadnjem Šabanov kum Slobodan.

Danas je sa legendom narodne muzike Šabanom Šaulićem u vozilu koje je krenulo put aerodroma bili su njegov kum Slobodan Bobi Stojadinović i muzičar Mirsad Kerić. Prema nezvaničnim informacijama, oni su posle nastupa u Nemačkoj otišli u hotel, a iz hotela su krenuli put Dizeldorfa negde oko četiri ujutru, gde je trebalo da se ukrcaju na let za Beograd.

Foto: Printscreen/www.westfalen-blatt.de, Pink.rs

Na delu puta gde su se održavali radovi, došlo je do sudara dva putnička vozila, a od posledica saobraćajne nesreće izašla je ekipa hitne pomoći i na licu mesta započeli reanimaciju.

Za putničkim vozilo prema nezavničnim infomacijama, upravljao je Šabanov muzičar Mirsad Kerić, dok je na prednjem sedištu sedeo Šaban Šaulić, a na zadnjem Šabanov kum Slobodan.

Foto: Printscreen Instagram

Trenutno zdravstveno stanje kuma Šabana Šaulića, Bobana je dobro, dok je Mirsad Kerić životno ugrožen i lekari se bore za njegov život. Slobodan i Šaban Šaulić se druže već nekoliko decenija unazad, iz velikog prijateljstva postali su kumovi, a potom je sa Šabanom počeo da nastupa na brojnim koncertima.

- Bili su pozitivni, sve je super bilo. Taj što je izazvao udes, to je bilo na auto put gde su bili radovi, nije imao vizačku i pijan za volano. Još se bore za njegove. Oni su otišli u hotel i jutros us krenuli za put prema Diseldorfu, treblu su stignu na avion - rekao je Bogdan Markota, vlasnik kluba u kom su nastupali sinoć.

Autor: Pink.rs

#Šaban Šaulić

'