AKTUELNO

Izgubio je svog omiljenog dedu, tuga i bol ne prestaju.

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, a kako saznajemo, do ovog stravičnog događaja je došlo kada se auto marke ,,mazda" zakucao sa automobilom u kojem se nalazio pevač zajedno sa svojm kumom.

Njegova porodica se u suzama odmah uputila ka aerodromu kako bi preuzeli njegovo beživotno telo, a njegovom unuku Luku Adžiću saopšteno je na veoma potresan način, jer se on zbog poslovnih obaveza trenutno nalazi u Belgiji.

Foto: Printscreen Facebook/Jovan Goranovic

Skrhan bolom i ovom iznenadnom smrću, mladi fudbaler je odmah spakovao svoje kofere i krenuo u Srbiju, gde će se poslednji put pozdraviti sa svojim dedom za koga je bio mnogo vezan i koji mu je mnogo značio.

Foto: Kobra/Printscreen Facebook

Šabanovoj porodici kao i Luki je najteže palo to što niko nije očekivao ovu tragediju, a o tome koliko je bio voljen na domaćoj estradi govore i fotografije koje su njegove kolege objavile u znak oproštaja koji ih je vidno potresao.

Luka je inače poznat kao nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, koji je potpisivanjem četvorogodišnjeg ugovora otputovao u Belgiju kako bi uspešno izgradio svoju karijeru.

Pink.rs

#Luka Adžić

#Šaban Šaulić

'