AKTUELNO

Tužna nedelja u Ljutice Bogdana.

Vest o pogibiji Šabana Šaulića duboko je pogodila celu Srbiju. On je nastradao u nemačkom gradu Bilefeldu. Šaulić je hitno prevezen u bolnicu, ali mu nije bilo spasa.

Šaulić je bio veliki zvezdaš i delija iako je o sportu slabo govorio u javnosti. Ipak, on je jako bio vezan za ovaj klub.

Inače, njegova starija ćerka Sanela udala se za Zorana Mirkovića, sadašnjeg trenera FK Partizan, a prethodno je iz veze sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde, Ivanom Adžićem, dobila sina Luku.

Luka Adžić je, poput oca, i sam prve prave fudbalske koraka napravio na "Marakani" i upravo je on bio poslednji kome je legendarni Šaban Šaulić uputio sportsku Instagram poruku.

- Ponosu moj, želim ti da mi budeš zdrav i da nastavis svoj put ka uspehu na svim poljima kao što si i dosad radio - sa dostojanstvom, nemerljivim talentom i ogromnim radom! Srećan rođendan, Adžinjo, voli te tvoj deka! - napisao je Šaban Šaulić 17. septembra 2018. i uputio ih momku koji je od maja već bio član belgijskog Anderlehta.

Bilo je momenata kada se Šaulić nije slagao sa odlukama kluba, ali nikada Zvezdi nije okrenuo leđa, te se i FK Crvena zvezda oprostio od njega putem društvenih mreža.

#FK Crvena Zvezda

#Šaban Šaulić

'