AKTUELNO

Njen život su obeležile tragedije!

Supruga legendarnog glumca Zorana Radmilovića, glumica Dina Rutić Radmilović preminula je danas u Beogradu nakon 34 godine od smrti svog supruga, a za njihovu ljubav i brak mnogi su imali samo reči hvale.

Foto: YouTube screenshot

Oni koji su ih poznavali govorili su da su Zoran i Dina bili veliki primer drugima kako se treba ponašati u bračnoj zajednici, a nakon Radmilovićeve smrti Dina se skoro i nije pojavljivala u javnosti.

Dina je rođena 1943. godine, a potiče iz glumačke porodice s obzirom na to da su njeni roditelji bili dramski umetnici Joža i Ivka Rutić. Prvi put pred filmske kamere stala je u drami "Prometeju s otoka Viševice" kada je imala samo 21. godinu.

Zoran i Dina, pre braka, igrali su zajedno u TV drami Mome Kapora "Provod", a tada je hvalila Radmilovića i govorila kako bi volela da radi glumački posao samo sa njim, nakon čega je on izjavio kako će Dina biti njegova buduća supruga.

S obzirom na to da je njihova ljubav bila jača, Dina je odlučila da raskine veridbu i uda se za Zorana Radmilovića. Oni su imali ćerku Anu koja je preminula pre dve godine u 43. godini.

Zoran je Dini praktično umro na rukama. Bilo mi je strašno. Prvo sam mislila da me lažu. Bila sam ljuta na nju, pa na njega. Mislila sam da me je izdao, da ne može da se ostavlja tako. I dan - danas možda ne mogu da se pomirim sa tim da ga nema - govorila je Ana Radmilović o svojim roditeljima.

PROČITAJTE: NI KOMŠIJE JE VIŠE NE PREPOZNAJU! Ovo je pravi razlog zbog kojeg Ana Nikolić ne može da BUDE ONA STARA! (FOTO)

Pink.rs

#Zoran Radmilović

'