AKTUELNO

Oglasila se na Instagramu.

Jelena Karleuša juče se vratila iz Kine gde je sa ćerkama i suprugom Duškom Tošićem proslavila njegov 34. rođendan i odmarala nekoliko dana. Pevačica se juče i danas pojavila u javnosti, a tom prilikom nije želela da daje izjave.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

JK se već danima nalazi u žiži skandala nakon što se saznalo da joj je bosanski fudbaler Ognjen Vranješ navodno slao fotografije i poruke eksplicitnog sadržaja što je veoma potreslo porodicu pevačice.

Foto: Pink.rs

Iako nije želela ni danas da daje izjave za medije, Karleuša se oglasila na društvenoj mreži Instagram kroz otvoreno pismo. Međutim, svoju objavu ubrzo je i obrisala sa ove platforme na kojoj ima veliki broj pratilaca.

Foto: Printscreen Instagram

Bolesna medijska hajka ne prestaje. Zlo koje je mojoj porodici i meni učinjeno bolesnim lažima, fotomontažama - nemerljivo je. Nikada nikoga nisam ubila, ukrala ili uradila nešto loše, naprotiv, čitav život sam posvetila pomaganju ljudima i životinjama - napisala je Jelena i dodala:

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Neka čitav Balkan, čitav svet gleda medijsko, psihološko, bezumno kasapljenje jedne žene, njene porodice, imena, časti, osnovnog ljudskog dostojanstva - i neka ćuti - stajalo je u nastavku Karleušine objave.

PROČITAJTE: ŠOK PAPARACO! Karleuša posle skandala ponovo u javnosti, svi su gledali u njene GOLE GRUDI!

Pink.rs

#Jelena Karleuša

'