AKTUELNO

Stvarno smo mnogo zaljubljeni - kaže Ana Korać.

David Dragojević i Ana Korać otpočeli su vezu pred kamerama rijalitija ''Zadruga 2'', ubrzo nakon što je velelepni grad napustila Aleksandra Subotić, njegova sada već bivša devojka. David i Ana sve su zaljubljeniji, a svoju sreću ne kriju, pa su iza kulisa ''Zadrugovizije 2'' pred premijernim kamerama otvoreno pričali o svojim osećanjima.

- Jedva čekam da ustanem, da provodimo vreme zajedno, da se grlimo, ljubimo, da letimo. Njen pogled, njen osmeh, kako on mene gleda, kako priča očima, to je meni sasvim dovoljno. Njen dodir mi mnogo prija, ali kad ona mene pogleda i kad se tako obliže, ja gorim. Ne znam šta bih - otkrio je zaljubljeni David pred kamerama emisije ''Premijera''.

Foto: TvPink Printscreen

- Stvarno smo mnogo zaljubljeni, on je mnogo dobar dečko, duhovit, zanimljiv, zna da pleše, zna da igra, da đuska, apsolutno sve... Fizički izgled, sve mi se sviđa... - kaže Koraćeva, a David otkriva da se njegova strast prema Aleksandri ugasila davno.

Ceo prilog iz današnjeg izdanja emisije ''Premijera'' pogledajte u nastavku:

- Naša strast se davno ugasila. Pre nego što smo ušli, sve je to počelo malo da ide dole, sve, naša ljubav. Ja sam uvek bio zaštitnički nastrojen i ja bih do kraja bio prema njoj tako nastrojen, ali desilo se to što se desilo. Tu mi je Ana sada, ona je nešto najbolje što mi se desilo u ''Zadruzi'' - tvrdi Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Ana Korać

#David Dragojević

#Premijera

#Rijaliti Zadruga

'