AKTUELNO

Neutešna!

Legendarni pevač Kemal Monteno napustio nas je pre četiri godine, a iza sebe je ostavio neutešnu porodicu i fanove. Ovaj umetnik bio je prepoznatljiv po ljubavnim pesmama i karakterističnom glasu.

Foto: Tanjug

PROČITAJTE: DESET GODINA OD PLANETARNOG HITA 'ZMIJA I ŽABA': Slavica Ćukteraš i Ognjen u 'Amidži šou' proslavljaju jubilej! (VIDEO)

Kemal je imao karijeru dugu više od četrdeset godina, a radio je i numere za mnoge svoje kolege kao što su Oliver Dragojević, Arsen Dedić, Tereza Kesovija i Zdravko Čolić.

Montenova ćerka Lora prisetila se svog preminulog oca i na društvenoj mreži Fejsbuk ostavila emotivan status zbog kog su mnogi njeni prijatelji zaplakali. Ona je tom prilikom objavila i njegovu pesmu "Bez tebe".

PROČITAJTE: SRUŠILI TRENDING BRZINOM SVETLOSTI: Lunin i Savov nastup postao jedan od najpopularnijih na Jutjubu! (VIDEO)

Sve što je ružno da zaboravim, ali ne ide bez tebe život ko da je stao. 21.01.2019. Tako mi fališ, moj najdraži, moj najbolji, moj najvoljeniji. Volimo te puno dalje od neba - napisala je ćerka Kemala Montena.

Pink.rs

#Kemal Monteno

'