AKTUELNO

Branila svog supruga.

Korisnici društvenih mreža kritikovali su imidž supruga pevačice Seke Aleksić, Veljka Piljikića, zbog čega je ona odlučila da se obrati svima onima koji su negativno pričali o njenoj jačoj polovini.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE: MALI GORI! Saša Kovačević objavio fotografiju koja će vas ZAGREJATI u ovim zimskim danima! A TEK KAD VIDITE ŠTA IMA U NARUČJU, OSTAĆETE BEZ DAHA! (FOTO)

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Veljko ima dužu kosu koja je kovrdžava i bradu, a to se nekima nije svidelo, pa im je Seka Aleksić poručila da zaobiđu njen nalog na društvenoj mreži Instagram. Takođe, ona je istakla koliko joj Veljko znači u životu.

PROČITAJTE: Davidova majka otkrila da li je NAMERAVALA DA IZBACI SUBOTIĆEVU IZ KUĆE, pa priznala da NEMA NIŠTA PROTIV što se njen sin zaljubio u Anu Korać! (VIDEO)

Moja podška, moj oslonac, moje sve! P.S. Ovi smarači koji pišu da moj suprug treba da se obrije i ošiša, pored bloka koji dobiju mislim da je sjajno rešenje da me ne pratite i da pre nego što napišete za nekoga kako izgleda, "odletite" do najbližeg ogledala i pogledate sebe! Sve će vam biti jasno - napisala je Seka.

Pink.rs

#Seka Aleksić

#Veljko Piljikić

'