AKTUELNO

- ''Zadruga 2'' je najskuplji i najzahtevniji projekat - izjavio je Tanasijević u emisiji "Kontravizija".

Voditelj TV Pink i urednik portala Pink.rs, Darko Tanasijević gostovao je večeras u autorskoj emisiji Lava Pajkića "Kontravizija" koja se na programu ružičaste televizije emituje svake nedelje od 19:15 časova.

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom Tanasijević je izjavio kako je od malih nogu maštao da se bavi poslom kojim se bavi danas, a zatim je komentarisao i najgledaniji rijaliti program ikada na našim prostorima "Zadruga 2".

Foto: TV Pink Printscreen

Zadruga 2 je zaista projekat koji je najzahtevniji i najskuplji do sada kada pričamo o svetskim projektima. U pitanju je rijaliti koji je oborio sve rekorde gledanosti i oduševio inostrane produkcijske kuće. Mene je posle ''Zadruge 1'' zanimalo kako ćemo ono uspeti da nadmašimo, ali onda kada sam video šta su pripremili, pao sam u nesvest. Oduševljen sam Zadrugom kao konceptom i projektom - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Druge televizije kao da ne postoje. Non-stop pratim Zadrugu. Kada nisam pored TV-a tu je mobilni telefon, Klik TV. Svi prate i moji rođaci, moji prijatelji, kolege... Svi su navučeni na Zadrugu. Zadruga je opravdala sva očekivanja. Postoji tu mnogo priča koje se prate iz minuta u minut - izjavio je Tanasijević.

PROČITAJTE: ONA JE JEDNA IZRANJAVANA DEVOJKA KOJOJ SE SADA NAPOKON OČI SMEJU! Anabela sigurna da je veza Marka i Lune dobra za njenu ćerku: ONA KORAČA U POZITIVNOM SMERU! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Darko Tanasijević

'