AKTUELNO

Ponosna je na svoju mezimicu!

U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijala" gošća Ognjena Nestorovića i Tijane Price bila je pevačica Anabela Atijas. Ona je sa voditeljima pričala o svojoj karijeri i poslovnim projektima, ali ono što je bilo nezaobilazno jeste njena ćerka Luna Đogani, koja je aktuelna učesnica Zadruge. Ona je nedavno započela romantičnu vezu sa Markom Miljkovićem, a sve je interesovalo šta Anabela ima da kaže na to.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne znam da li postoji jedna majka na ovom svetu kojoj na prvom mestu nije sreća njenog deteta. Ja vidim jednu devojku koja je toliko izranjavana, uništavana, ono najviše što može da nas dotuče ljubavi, sve se vrti oko nje. Ona je bila potpuno uništena, rasturena osoba, a sada vidim devojku koja je hrabro izlepila svoje srce i zakoračila tamo da se suoči sa svojim demonima, strahovima. Ja nimalo nisam bila za to, ali ovo je za nju bio najbrži način do ozdravljenja - rekla je Anabela i dodala:
Luna je u startu imala teško breme kao dete poznatih roditelja. Sve što se drugima dešavalo je hiljadu puta uvećano i očekivano od nje. Ona je samo obična devojka koja je imala nesreću da napravi pogrešan izbor. Ceo život smo išle srce, nikada racio nismo uključivale. Ona je osuđena tako samo zato što je Luna. Imamo primere gde se dešava ista stvar i nije tako strašno. Ja ne mogu da joj branim da voli koga hoće - istakla je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Na pitanje Ognjena i Tijane da li je ona videla naznake da između Marka i Lune postoje simpatije, Anabela ističe da je sve delovalo prijateljski:

Nikada nije išlo u tom smeru da se sluti na nešto više od prijateljstva. Ono što znam jeste da je Marko ostao uz Lunu do kraja. Ali nikada nije bilo u kontekstu drugom osim prijateljskom. Ona je sama sebe lagala na početku, to što je osećala je vrlo brzo i pokazala. Meni je najmerodavniji Lunin osmeh. Ja samo vidim njen osmeh. Sada joj se i oči smeju i ja samo vidim to. Devojka koja priča mirnim tonom, posluša konstruktivnu kritiku. Ona korača u pozitivnom smeru - ponosna je Anabela na svoju ćerku.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Premijera-Vikend specijal

'