AKTUELNO

Sve će staviti na papir!

Košarkašica Milica Dabović prošla je kroz mnogo loših stvari u svom životu, ali otkako je postala majka malog Stefana, vratio joj se osmeh na lice. Ona sada srećna i zadovoljna kreće u nove radne pobede, a jedna od njih je i pisanje knjige.

Foto: Instagram

Naime, Milica je obavestila svoje pratioce putem društvene mreže Instagram da ove godine počinje da radi na knjizi o njenom životu.

Dragi moji prijatelji, do sada smo zajedno mnogo toga podelili i jedni druge podržali. Zajedno smo uradili puno toga lepog i uradićemo još puno toga u ovoj godini. Početkom ove godine i ja sam baš kao i svi vi započela rad na nekim novim projektima. Jedan od njih jeste i pisanje knjige o mom životu, karijeri i košarci. U toku je prva faza rada na knjizi koja podrazumeva izradu njenog sadržaja pa bih volela da čujem šta bi ste vi voleli da pročitate između korica o meni, košarci, utakmici i isto tako bih volela da pročitam u vašim komentarima kako biste vi mene opisali i kako me doživljavate - poručila je Milica.

Foto: Printscreen Instagram

Kada će njena knjiga ugledati svetlost dana još nije poznato ali je sigurno da će izazvati veliku pažnju ukoliko u njoj opiše sve što joj se dešavalo u prethodnih nekoliko godina.

Autor: N. Vujčić

#Milica Dabović

#knjiga

'