AKTUELNO

Traži novčanu pomoć.

Ćerka pokojnog pevača Nina Rešića, Amela Omerović boluje od opake bolesti. Ona ima kancer tiroidne, odnosno štitne žlezde.

Opaka bolest joj je dijagnostikovana pre osam meseci, a Amela je sada prošla već nekoliko hemoterapija.

Foto: Printscreen

Ćerka legendarnog pevača narodne muzike se obratila jednom sajtu koji za cilj ima pomoć obolelima iz celog sveta, kako bi prikupila neophodna novčana sredstva za dalje lečenje.

PROČITAJTE JOŠ: SELFI POSLE S*KSA? Darkova verenica najnovijom fotografijom bez odeće i u izgužvanoj postelji srušila društvene mreže!

Ovo je najteža stvar koju moram da uradim, ali u ovom trenutku nemam drugog izbora. Ja sam majka troje dece koja je imala dijagnozu raka tiroidne (štitne) žlezde pre osam meseci. Prošla sam nekoliko hemoterapija, ali mi se rak proširio. Moj suprug je samozaposlen, tako da imamo privatno osiguranje koje to ne pokriva. Sve što smo dobili od porodice i kredite iz banke, vrlo brzo smo iscrpeli. U ovom trenutku se nadam da ću dobiti neku pomoć od mojih prijatelja i dobrih ljudi, da nastavim ovu borbu i da mogu da platim medicinske račune. Zahvaljujem se svakom unapred - napisala je Ninova ćerka na tom sajtu.

Pink.rs

#Amir Rešić Nino

'