AKTUELNO

Petica kao kuća za ovu zvezdicu!

Osma po redu ove noći nastupila je Dunja Jeličić. Zvezdice su u ovoj emisiji odgovarale na zadatak "Rok muzika sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka", a Dunja je za ovu temu pripremila pesmu "I Love R'n'R" koju izvodi Džon Džet.

Foto: TvPink Printscreen

Dunja je napravila spektakl na velikoj sceni "Pinkovih zvezdica - All stars", te je u jednom trenutku ostala i bez glasa, što je sasvim raspametilo sve, te je zasluženo zaradila svih pet glasova žirija.

Ovo je rok, manite falš, manite greške, pukao ti je glas, neka ti je pukao, uživala sam kad je pukao. Uživancija! Odgovorila si kostimomom, šminkom, rokerski si se ponašala na sceni, rokerski si se ponašala, vidi kako se svi smejemo - navela je zadovoljno Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Dunja bila si ljuta za sve pare, to je ta prljavština o kojoj je Goca pričala. Kad se peva mora se malo otezati, praviti taj buntovnički izraz i ti si to uspela da dočaraš, sve je bilo za pet, rokerska mašina u tebi je proradila i potpuno ti je odgovarala pesma, super si - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Kompletan nastup ove talentovane zvezdice pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Dunja Jeličić

#Pinkove zvezdice - All Stars

'