AKTUELNO

Kovrdžava kosa se najviše dopala Marku.

Nakon Žarka Pribakovića, na veliku scenu "Pinkovih zvezdica - All stars" izašla je Sara Simić koja je otpevala pesmu "Prvi sneg", koju u originalu izvodi grupa "Suncokret".

Foto: TvPink Printscreen

Uprkos spektakularnoj izvedbi ove kultne pesme, Leontina Vukomanović nije podigla svoju stolicu, pa je i Sara ove večeri dobila četiri glasa.

Nikada ne bih rekla da je to Sara, ni po glasu, ni po frizuri. Bilo je ili ili, u strofama jedna prosečna interpretacija, ravni tonovi, prepevane fraze, ne možeš biti nezainteresovana u strofama i samo čekati refren. To nikome ne prija, na momente to nije bio rok, nego mjuzikl. U refrenu je tvoje pevanje bilo snažno - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ću sa žirijem imati ozbiljnu raspravu posle emisije, nedopustivo je da neko sa takvom frizurom nema pet stolica. Razgovaraćemo Leontina, to što ti imaš nešto protiv kovrdžavih ljudi... Meni je ovo stvarno bilo divno, ja sam uživao - naveo je Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj fenomenalan nastup to možete učiniti u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Sara Simić

'