AKTUELNO

Pokazao je zavidnu energiju.

Petar Bulatović je u okviru zadatka "Rok muzika sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka" ove večeri izveo pesmu "Lipe cvatu" kultne grupe "Bijelo dugme".

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj takmičar je pokazao zavidnu energiju, ali to nije bilo dovoljno da petočlani žiri bude u potpunosti zadovoljan, a svoju stolicu je spustila Kristina Kija Kockar.

Ovo je pesma koja najviše leži u manirskom smislu, dao si nam rok. Iako "Bjelo dugme" jeste rok, ovo je pastirski rok. Ti si po mom mišljenju najviše folk pevač, njemu to leži i to nije ništa strašno. Izbor pesme ti je bio odličan, imaš problem sa mutacijom i to se čuje. Ali ja sam to zanemario sada. Napravio si odličnu atmosferu, navijam za tebe - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je ovo bilo uverljivo, jer sam videla da je to tvoje prirodno tlo. Svidelo mi se što ste se poigrali tvojim rok izgledom i folk izgledom igračica, jer je kontradiktornost. Meni je to bilo lepo. Prijatno mi je bilo ovo, jer mi se činilo da si se ti osećao prijatno, a najvažnije je da je tebi dobro - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Kompletan nastup ove talentovane zvezdice možete pogledati u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Petar Bulatović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'