AKTUELNO

Ne spava puno, ali je veoma srećna i zadovoljna.

Popularna pevačica Goga Sekulić početkom decembra prošle godine na svet je donela svoje prvo dete. Ona i njen nevenčani suprug Uroš Domanović uživaju u prvim danima roditeljstva sa svojim sinom Vasilijom Andrejom.

Goga priznaje da noću ne spava, ali da joj to nimalo ne smeta. Ona je takođe otkrila da joj Uroš veoma pomaže u odgajanju bebe, ali i njegova majka, a pevačicina svekrva.

Srećna sam i uzbuđena pa se sve nekako dešava spontano. Skoro da uopšte ne spavam. Možda malo dremam, ali bukvalno sat vremena. Čim čujem bebu, na nogama sam! Uroš mi dosta pomaže, a tu je i njegova mama jer on ima narednih meseci jako važna takmičenja tako da ima jake treninge, što zahteva i san. Oko bebe smo najviše angažovani moja sestra, koja živi u Cirihu, svekrva i ja. Za mesec dana će doći i moji roditelji, tako da beba uživa u pažnji svih nas. Teško je jer zaista malo spavam, ali nije mi žao jer mi je sin prioritet - navela je Goga.

Sekulićeva je otkrila i na koga sin liči, te je istakla da je njen partner veoma brižan i posvećen otac.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: PEVALA SAM NA TRAKTORKOJ PRIKOLICI: Zlata Petrović otkrila kako se zarađuje na romskim svadbama! (VIDEO)

Što se mene tiče, liči na mene, iako Uroš kaže da liči na njega. Važno da je živ i zdrav. Igra se sa bebom, peva mu pesmice na engleskom i nemačkom jeziku, tako da je Vasilij Andrej tada miran - navela je pevačica.

Pink.rs

#Goga Sekulić

'