AKTUELNO

Pevačica je za pravoslavnu Novu godinu dobila interesantnu ponudu!

Ana Kokić nedavno je podnela zahtev za razvod braka od svog supruga, vaterpoliste Nikole Rađena. Dok se spekuliše da se pevačica povukla u sebe i da nije previše raspoložena, ona je za doček pravoslavne Nove godine zapalila Trebinje.

PROČITAJTE JOŠ: STVARNO MI JE MUKA: Kija otkrila kog rituala se odrekla, EVO I ZAŠTO! (VIDEO)

Ana je pred nikoliko hiljada ljudi održala spektakularan koncert na gradskom trgu. Tom prilikom pojavila se u trikou i bundi, a atmosferu je dovela do usijanja. U prilog tome govori i činjanica da je iz publike dobila nesvakidašnju ponudu:

U pauzama između dve pesme jedan od momaka koji su stajali u prvom redu, ispred bine, iz sveg glasa doviknuo je Ani: „Udaj se za mene!“ Kada je to čula, Ana je bila pomalo zbunjena i šokirana, a kada je videla dečka koji joj maše iz publike, nasmejala se i nastavila sa nastupom. Ovo je bilo veliko iznenađenje za nju, a svi u publici nagradili su hrabrog mladića aplauzom - kaže izvor koji se zatekao na licu mesta.

Foto: Instagram

Pop pevačica je skoro tri sata zabavljala publiku, a otkrila je i svoje utiske sa koncerta:

Zaista je bilo fenomenalno, publika je sjajna i volela bih da ponovo dođem u Trebinje i zajedno sa svojim bendom napravim dobar provod. Uprkos činjenici da je temperatura bila ispod nule, publika je došla u velikom broju i hvala im na tome.Oni su sjajni domaćini, osećala sam se prelepo i hvala im na tome - kaže Ana, koja je noć nakon nastupa provela u Trebinju.

Podsetimo, Kokićeva i Rađen odlučili su da nakon 10 godina braka stave tačku na svoj zajednički život, a posle svega ostali su u prijateljskim odnosima.

Foto: Beta, Pink.rs

Pink.rs

#Ana Kokić

#Nikola Rađen

'