AKTUELNO

Ne može više to da podnese.

Pevačica Kristina Kija Kockar stekla je veliku popularnost učešćem u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima "Zadruzi", gde je bila sa mužem Slobodanom Radanovićem, koji je u ovom šou programu javno prevario sa blogerkom Lunom Đogani. Međutim, sve je to sada iza Kije, koja korača hrabrim koracima napred i ne osvrće se na prošlost. Ipak, postoji jedna stvar koje je, pored svega ostalog, morala da se odrekne.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, pred kamerama emisije "Premijera" , Kija je ispričala da je ranije jako uživala u tome da čita novine uz prvu jutarnju kaficu, ali je sad odlučila da se tog rituala odrekne.

Ne čitam novine, trudim se da sklanjam od svega toga, zbog toga što sam većinom u naslovima, vidi se "Kija" i onda mi je stvarno muka da čitam bilo šta, fokusiram se više na svetsku scenu i gledam emisije koje su van Srbije. Bio mi je to ritual, uz doručak, da čitam sve novine i tabloide, a sada se sklanjam kao đavo od krsta! - istakla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNI SNIMCI U PAPARACO LOVU: Kija i Sloba ponovo nerazdvojni, pomirenje na pomolu? (FOTO+VIDEO)

Ukoliko ste propustili današnje izdanje emisije "Premijera" možete je pogledati u nastavku ili na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu.

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Premijera

'