AKTUELNO

Sve mu je teško palo!

Bivši zadrugar Vladimir Tomović ovih dana prolazi kroz pravu porodičnu dramu. Naime, njegovom ocu je izvršena operacija u kojoj mu je amputirana noga, a Vladimir je sve to teško podneo.

Foto: TvPink Printscreen

On je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelio kako teče očev oporavak:

Izvinite što ne mogu svima odgovoriti na pozive i poruke. Tata je imao operaciju u kojoj mu je amputirana noga. Teško i bolno za njega kao i za čitavu porodicu, ali je gangrena bila toliko uzela maha u zadnja dva meseca da je on počinuo sada. Mentalno je neverovatno jak. Moj junak i ponos. Sve vas puno pozdravlja. Mi ćemo sa kancerom koji ima nastaviti da se borimo uspešno kao i do sada. Živi mi bili - poručio je Vladimir.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: DOVELA ATMOSFERU DO USIJANJA! Nataša Bekvalac održala spektakularan koncert za doček pravoslavne Nove godine u Nišu! (VIDEO)

On je podelio i fotografiju sa svojim ocem iz bolničke postelje.

Oduvek sam znao da si hrabar i jak ali juče dok sam čekao ispred operacione sale sam shvatio koliko još snage u tebi ima. Minut posle buđenja iz anestezije umesto ja tebe da tešim, tešio si ti mene. Ponos moj - napisao je Vladimir, a njegovi pratioci na Instagramu su mu uputili reči podrške.

Autor: N. Vujčić

#Vladimir Tomović

'