AKTUELNO

Pre nego što se udala za slavnog tenisera živela je skromno!

Jelena Đoković danas je mlada poslovna žena, a pre braka sa proslavljenim teniserom Novakom Đokovićem vodila je jedan sasvim običan studentski život. Naime, Jelena je studirala u Italiji, tačnije u Milanu, na univerzitetu "Bokoni", a ne krije da je tokom ovog perioda živela teško. Svojim čitaocima na blogu obratila se sledećim rečima:

Uoči ispita sam meditirala, jer me je hvatala velika panika da nešto ne zaboravim i ne dobijem lošu ocenu. Taj strah je uvek bio uvećan pred evaluaciju koju svi stipendisti imaju: ako nisi položio sve ispite sa određenim ocenama, gubiš stipendiju. A kod mene bi to značilo – gubiš stipendiju i vraćaš se kući, jer moji ne bi mogli da finansiraju studije u inostranstvu - napisala je Jelena.

Foto: Instagram

Ona je otkrila i kako su joj prolazili dani dok je živela u domu i na koji način se snalazila kada je spremanje obroka u pitanju:

Sve pamtim! Od stare sobe koju sam ukrašavala raznoraznim isečcima iz novina i motivacionim porukama, slikama najdražih, do prostorije gde smo svi ručavali i okupljali se. Ta soba je po potrebi postajala soba za žurke ili gledanje fudbalskih utakmica.

Foto: TvPink Printscreen

Hranila sam se u studentskoj menzi. Zahvaljujući stipendiji, svaki obrok koji podrazumeva predjelo, glavno jelo i desert, koštao nas je upola manje nego bilo gde da jedemo. Hrana nije bila ukusna, ponekad ni previše zdrava, ali barem sam jela konkretan obrok. Nedeljom ili praznicima kada menza nije radila, snalazili smo se, skupljali novac i kuvali zajedno - istakla je Jelena.

Pored svih obaveza vezanih za fakultet i obrazovanje Jelena je uspevala i da ostvari svoje ciljeve na privatnom planu, kako kaže nije bilo nimalo lako, ali je sa svojim tadašnjim dečkom Novakom, nalazila načina:

Slobodno vreme sam planirala sa Novakom. Morala sam da unapred spremam ispite, da bih mogla usred semestra da uzmem neki produženi vikend i vidim se sa njim. Da nisam bila organizovana, verovatno nikada ne bismo ostali zajedno, jer on svakako nije mogao da pravi velike kompromise pošto se već profesionalno bavio tenisom - završava Jelena.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: NE MENJA SE! Naša glumica danas puni 49 godina, a evo zašto se NIKAD NIJE OSTVARILA KAO MAJKA! (FOTO)

Jelena je u svom tekstu napisala i da je kao mlada sebe zamišljala kao "uspešnu poslovnu ženu iz senke", a kako ističe te snove je i ostvarila.

M.S.

#Jelena Đoković

#Novak Đoković

'