AKTUELNO

Našla se u nebranom grožđu, budući da nije očekivala da će njen sin promeniti emocije.

Tokom sinoćnjeg dočeka sprske Nove godine David Dragojević se prilično opustio i prepustio svojim osećanjima, te je celo veče proveo sa Anom Korać sa kojom je zavodljivo plesao, dodirivao se, a došlo je čak i do francuskog poljupca koji je pokušala da prikrije Jelena Krunić. Svi su komentarisali da je David druga osoba otkako je diskvalifikovana njegova verenica Aleksandra Subotić koja mu je, prema svedočenju zadrugara, ulivala negativnu energiju i činila ga nesrećnim, te da je primetno da je kraj Koraćeve ponovo "onaj stari" - srećan, nasmejan, druželjubiv i zanimljiv, o čemu se priča i jutro nakon žurke.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ipak, sve ono što se između njega i atraktivne Ivanjičanke izdešavalo teško je palo Aleksandri, ali i Davidovoj majci Biljani Dragojević, koja se trenutno nalazi u nebranom grožđu i daje sve od sebe da uteši bespomoćnu Aleksandru koja s ćerkicom boravi kod nje u Veterniku.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Aleksandra mi je rekla da samo zbog mene ostaje u Novom Sadu, dok je sinoć gledala Davida dok flertuje sa Anom i dodiruje se. Rekla je da su okolnosti drugačije i da njoj i Magdaleni ne značim toliko da bi se odmah spakovala i otišla kući u Kaluđericu - ispričala je Biljana, koja je svojom izjavom jasno dala do znanja koliko je sve ono što se izdešavalo teško palo Aleksandri.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- David je kokektan na oca, voli da pleše i da flertuje sa devojkama. Rekla sam Aleksandri da je ona trebalo da bude takva kao Ana i da tako igra sa Davidom, a ne da mu stalno diže pritisak i stvara tenziju. Ljubomorisala je bez razloga umesto da je bila mazna i nežna prema svom muškarcu. Tešim Aleksandru zbog svega što vidimo zajedno. Ja sam u nezgodnoj situaciji branim sina i štitim i Aleksandru jer sam je istinski zavolela. Teško joj je tim više jer ona kaže da ona nikada ne bi uradila Davidu ono što on njoj trenutno radi. I ja sam sigurna da ne bi - kaže Biljana.

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragovejić

#Rijaliti Zadruga

'