AKTUELNO

Nije se tome nadala!

Taman kada smo pomislili da će razvod Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste proći u miru, počeo je rat. Osim što još uvek nije potpisao papire za sporazumni raskid braka, Rasta je prekinuo saradnju i sa svojim menadžerom Markom Nikolićem, Aninim rođenim bratom.

Foto: E-stock

- Ana je najavljivala novi album, ali i tu je blokirana. Rasta je povukao pesme koje joj je uradio, a sada ne može ni da nađe saradnike jer su svi stali na njegovu stranu. Odbili su je Buba i Jala, Korona i Rimski… Osim što ne zna šta će sa svojim poslom, Ana je ostala šokirana kada je i njen brat Marko ostao bez angažmana sa Rastom - objašnjava izvor blizak ovom paru i dodaje:

- Ana se striktno držala dogovora koji su postigli sa advokatom. Rasta je mogao da uzma ćerku kad god je hteo. Umesto da se sporazumno razvedu i ona dobije alimentaciju od 2.000 evra mesečno, sve još stoji jer Rasta nije potpisao papire iako je usmeno pristao na sve - zaključio je on.

PROČITAJTE JOŠ: Maja Berović za PINK.RS otkrila KOJA KOLEGINICA JE ODUŠEVILA pesmom, a onda komentarisala Zadrugu i Slobinu novu pesmu 'Kocka'! (VIDEO)

Iz advokatske kancelarije Borivoja Borovića potvrdili su da Rasta već mesec dana nema vremena da dođe i potpiše papire za sporazumni razvod braka, što je ona odavno već uradila.

Autor: Pink.rs

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta

'