AKTUELNO

Pevačica je poznata po tome da gradi karijeru bez skandala!

Maja Berović nedavno je napunila beogradsku ''Štark" arenu i održala koncert pred 20.000 ljudi, a njena popularnost vrtoglavo raste mesecima unazad. Mlada Bosanka i njene pesme su postale sastavni deo svake žurke, nastupa njenih koleginica, ali i mnogih koji je slušaju u udobnosti svog doma.

Foto: TvPink Printscreen

Dok niže milionske preglede i ruši trending listu na Jutjubu svakom prilikom kada objavi singl ili album, ona je zadovoljna uspehom odlučila da organizuje koncert za sve njene mnogobrojne obožavatelje širom regiona. Koliko poštuju njen rad i nju pokazale su Svetlana Ceca Ražnatović i Katarina Grujić koje su našle vreme da odu na njen koncert i izađu iz arene sa rečima hvale. Za najbrži portal Pink.rs ona je komentarisala koliko joj to zapravo znači.

To je jedan lep i kolegijalan način da pokažu da me poštuju. Ceca je meni vrlo dobra prijateljica, ali isto tako Katarina Grujić je otkazala sve obaveze da bi došla. Hvala im na tome, to im neću zaboraviti - rekla je Maja o dolasku Ceca i Katarine na njen koncert.
View this post on Instagram

Vidimo se veceras u Villachu club Vanilla 💋💋💋

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

Pošto je iza nje mnogo izdatih albuma i uspešnih singlova, zanimalo nas je koju svoju pesmu najviše voli i takođe koja koleginica je oduševila pesmom u poslednje vreme, a ona nije previše razmišljala već je rekla da je to Anastasija Ražnatović.

Ja ne mogu izabrati, to je kao da pitate majku koje dete više voli. A što se tiče pesama mojih kolega, mala Anastasija nas je sve oduševila sa pesmom ''Savršen par''. Sve nas je oduševila i pozitivno iznenadila - priznala je ona i pritom rekla sve reči hvale za mlađu koleginicu Anastasiju.

Foto: Pink.rs

Rijaliti ''Zadruga 2'' ruši rekorde gledanosti i u drugoj sezoni, a Maja nije krila da zna ko čini ljubavni trio o kom svi i dalje pričaju - Sloba Radanović, Luna Đogani i Kristina Kockar. Ipak, priznala je da nije imala prilike da čuje Slobinu novu pesmu ''Kocka'', ali da veruje u njegov kvalitet.

Prosto je nemoguće da se ne prati Zadruga, ljubavni trio je svima opštepoznat. Nisam imala priliku da čujem pesmu, ali verujem da je dobra - rekla je o Slobi i najgledanijem rijalitiju Zadruga.

I. Radulović.

#Anastasija Ražnatović

#Katarina Grujić

#Maja Berović

#Sloba Radanović

#Svetlana Ceca Ražnatović

'