AKTUELNO

Najtalentovaniji tinejdžeri svojski su se potrudili da očaraju petočlani žiri, ali i milione gledalaca televizije Pink.

Na televiziji Pink upravo je počelo još jedno izdanje vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima "Pinkove zvezdice - All Stars". Jedanaestoro najtalentovanijih mališana iz zemlje i regiona predstaviće se ove noći u novom zadatku - Imitacije.

Foto: TvPink Printscreen

Vaši domaćini i ove večeri biće Marijana Mićić i Ana Mihajlovski, dok će zvezdice ocenjivati dobro poznati petočlani sastav Kristina Kija Kockar, Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Milan Stanković i Nataša Bekvalac.

U imitacijama će se u drugoj emisiji trećeg kruga oprobati David Marković, Isidora Mitić, Katarina Radulović, Darija Vračević, Lena Stamenković, Tomislav Božović, Milica Ilić, Žarko Pribaković, Teodora Marković, Igor Lazarević i Ivana Dimkovski.

Foto: TvPink Printscreen

Kako ne biste propustili nijedan od ovih nastupa o kojim će od večeras pričati cela Srbija i region, ostanite uz televiziju Pink i najbrzi portal u zemlji Pink.rs.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'