AKTUELNO

Ovakav njen odgovor niko nije očekivao!

Autorka i voditeljka omiljene vikend emisije zabavnog karaktera ''Magazin In'', Sanja Marinković i ovog puta pripremila je zanimljive teme za razgovor sa svojim gošćama, a u pitanju su poznate dame sa naše javne scene: pevačice Ana Kokić, Slađana Dragaš, poznatija kao Slađa Alegro, Goca Božinovska i glumice Mina Lazarević i Nada Blam.

Foto: TV Pink Printscreen

Goca Božinovska izjavila je kako svoju ćerku savetuje da ne kuva, što je izazvala čuđenje, a glumica Nada Blam odmah je zatražila od pevačice da joj objasni zbog čega.

PROČITAJTE JOŠ: MINA LAZAREVIĆ SE RASPLAKALA U MAGAZINU IN DOK JE PRIČALA O SVOJOJ DECI: Njene reči dirnuće sve majke!

Foto: TV Pink Printscreen

- Evo ja sada govorim: ''Sine, ne hvataj se uopšte za šporet!'' - rekla je Goca u emisiji ''Magazin In'', a Nada Blam se sa tim nije složila, pa ju je upitala: ''A zašto da ne kuva, objasnite mi taj fenomen?''

Foto: TV Pink Printscreen

- Zato što sam samo dobijala pohvale: ''Kako naša snajka kuva!''. A na kraju se jedina ja razvedoh od svih žena - odbrusila je Goca glumici.

Gosti Sanje Marinković i predstojećeg subotnjeg popodneva otkriće do sada nepoznate detalje iz svojih života i svojim iskrenim ispovestima osvojiti srca miliona gledalaca TV Pink - zato ne propustite novo izdanje "Magazina in", koje je na programu TV Pink u dobro poznatom terminu, u subotu 15. decembra, u 17 sati!

Autor: Pink.rs

#Goca Božinovska

#Magazin In

'