AKTUELNO

Dok Mina Vrbaški u "Zadruzi" govori kako joj nedostaje, Đekson na nekoliko metara od luksuznog kompleksa pokušava da osvoji srce pevačice.

Najveća imena sa domaće javne scene juče i danas su se okupila u Pinkovim filimskim studijima u Šimanovcima, gde je počelo snimanje novogodišnjeg programa uz koji Balkan godinama dočekuje praznike.

Foto: TV Pink Printscreen

Situacije koje su se dešavale van velike scene zabeležila je ekipa najbržeg portala u Srbiji - Pink.rs. Primetili smo i da su se učesnik prve sezone "Zadruge" reper Nemanja Đerić Đekson i pevačica Tea Tairović zbližili na snimanju, a društvo im je pravio i Sloba Radanović.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: RASKRINKAVANJE UŽIVO NA PINKU: Večeras u Zadruzi PADAJU MASKE! U studio stiže njih troje, a onda sledi ono od čega zadrugari DANIMA STREPE (FOTO)

U jednom momentu reper koji je u "Zadruzi" imao nekoliko ljubavnih romansi među kojima je bila najupečatljivija ona sa Minom Vrbaški, koja je nedavno priznala da joj nedostaje Đekson, pitao je Teu kada će okončati svoju vezu u kojoj je trenutno.

Foto: RTV Pink , printscreen

PROČITAJTE: PREPOLOVIO SE! Darko Lazić otvorio dušu za Pink.rs: Ana me je zvala i posetila me! (VIDEO)

Kada ćeš da raskineš sa dečkom? Ja se već neko vreme ložim na tebe. Kada raskineš, obavesti me. Srce malo slatko - rekao je Đekson Tei Tairović.

Foto: Pink.rs

Nemoj moj dečko da te čuje, ima da me prebije - odgovorila mu je pevačica.

Podsetimo, u javnosti je poznato da je Tea Tariović imala problema sa svojim momcima, a početkom ove godine proganjao ju je i bivši dečko, zbog čega je tada morala da reaguje i policija.

Autori: S. Kuvekalović / R. Lazarević

#Tea Tairović

#Đekson

'