AKTUELNO

Aca i Sloba su dobri drugovi, a sada je Živanović uhvaćen u društvu pevačice sa kojom povezuju Radanovića.

Balkan tradicionalno svaku Novu godinu dočekuje uz program najgledanije televizije na našim prostorima - TV Pink, a tako će biti i ovoga puta. U Pinkovom studiju u Šimanovcima danas je počelo snimanje novogodišnjeg programa.

Na bini su se našla najveća i najaktuelnija pevačka imena iz našeg javnog života, a ekipa portala Pink.rs zabeležila je i stvari koje su se dešavale iza kulisa velike scene Pinkovog novogodišnjeg programa.

Foto: Pink.rs

U jednom momentu naš paparaco je primetio da pevač Aca Živanović provodi vreme smeškajući se sa koleginicom Rialdom Karahasanović koju prate glasine da je u vezi sa Acinim kolegom, dobrim prijateljem i učesnikom prve sezone "Zadruge", Slobom Radanovićem.

Foto: Pink.rs

Aca i Rialda bili su svečano obučeni u crnim odevnim kombinacijama, a u nekoliko navrata društvo im je pravio i jedan od fotografa. U trenucima samoće, Aca i Rialda su razmenjivali veoma prijatne reči, što se može zaključiti na osnovu njihovih osmeha koje nisu skidali sa lica.

Foto: Pink.rs

Da li će Aca Živanović i Rialda Karahasanović postati novi ljubavni par na domaćoj sceni, vreme će pokazati, ali ono što je za sada sigurno jeste da se oni odlično slažu i da imaju puno tema za razgovor.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: RASKRINKAVANJE UŽIVO NA PINKU: Večeras u Zadruzi PADAJU MASKE! U studio stiže njih troje, a onda sledi ono od čega zadrugari DANIMA STREPE (FOTO)

Autori: S. Kuvekalović / R. Lazarević

#Aca Živanović

#Rialda Karahasanović

#Sloba Radanović

'