AKTUELNO

Zvezdica će oživeti lik i delo slavne muzičke dive.

Drugu po redu emisiju u kojoj će "Pinkove zvezdice - All stars" imitirati svoje omiljene domaće i svetske muzičke legende imaćete priliku da vidite ovog petka na televiziji Pink. Jedanaestoro najtalentovnijih mališana ući će u studio maskirani i pripremljeni da na najbolji mogući način dočaraju pevače i pevačice koji su ostavili neizbrisiv trag na domaćoj i stranoj muzičkoj sceni.

Isidora Mitić otpevaće pesmu "Barcelona " koju izvode Monserat Kabalje i Fredi Merkjuri, a zvezdica će u potpunosti dočarati lik i delo velike operske legende.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Od malena sam volela tu pesmu i slušala je, odrasla sam uz tu pesmu. Nisam mogla da propustim ovako dobru priliku da je otpevam, jer nije klasična pesma - rekla nam je Isidora neposredno pred nastup i dodala:
Imala sam nekih problema, u poslednje dve nedelje sam promenila tri pesme i na kraju sam se odlučila za ovu, onda mi je ostalo samo nedelju dana da je spremim.

Ona je naglasila da joj nije bilo nimalo lako dok je pripremala ovaj nastup, ali da se odlično snašla jer je ovo jedna od njenih omiljenih pesama.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Nije lako uklopiti i imitaciju i pevanje, jer treba misliti više stvari istovremeno. To treba da bude savršeno otpevano, treba skinuti sve što oni rade, njihove pokrete, stavove, sve - rekla je Isidora.

Zvezdica je dala svoje mišljenje i o petočlanom žiriju, koji je do sada većinom za nju imao samo reči hvale.

Za sada su odlični komentari, iskreno se nadam da će biti sve bolji i bolji. Dobila sam male kritike u prošloj emisiji, ali su bili sve u pravu, trudim se da prihvatim i uvažim sve - navela je ona.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Nisu oni mnogo strogi samo su malo realniji i malo više očekuju od nas - zaključila je Isidora.

Kako je izgledala njena imitacija Monserat Kabalje, saznaćete u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" u petak, 14. decembra od 22 časa samo na TV Pink!

Pored Lene u imitacijama će se ovog petka oprobati i Igor Lazarević, Darija Vračević, David Marković, Milica Ilić, Žarko Pribaković, Katarina Radulović, Teodora Marković, Tomislav Božović, Ivana Dimkovski i Isidora Mitić. Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Isidora Mitić

#Pinkove zvezdice - All Stars

'