AKTUELNO

Na njega niko neće ostati ravnodušan!

Vaše omiljeno i najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice - All stars" i ovog petka ostaviće vas bez daha. Jedanaest najtalentovanijih mališana iz zemlje i regona predstaviće se u ovoj emisiji kroz Imitacije.

Jedan od nastupa koji će zasigurno rasplakati čitavu naciju jeste nastup Davida Markovića koji je imitirao Slobodana Trkulju i izveo njegovu pesmu "Voda". David je ovu interpretaciju posvetio svom rodnom Kosovu i celom srpskom narodu koji tamo živi.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

On je bio pre tri ili četiri meseca kod nas dole na Kosovu, držao je koncert i ja sam bio fasciniran njegovim nastupom i odlučio sam to da pevam - rekao je David pred izlazak na veliku scenu.

On je istakao da se veoma dugo i temeljno pripremao za ovaj nastup. Iako nema previše pokreta na sceni, pevač kod David imitira ima veoma specifičan glas i pojavu, zbog čega je Marković morao posebno da se potrudi.

Dugo mi je trebalo da se spremim za ovaj nastup, sigurno nekih 20, 25 dana - rekao je on i dodao:

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Glas sam pokušao na neki način da skinem, kao i scenski nastup, pošto on nije veseo i razdragan na sceni.

David je podelio sa nama i svoje impresije o petočlanom žiriju, koji je za njega do sada imao samo pozitivne komentare i pohvale.

Sve u svemu odlični su bili komentari žirija. Nadam se da ću sada uspeti da ispravim sve i poslušam one koji su mi dali negativne komentare - naveo je David.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Očekivao sam da će biti strogi zato što su sada tematske emisije i bukvalno sve ocenjuju, i izgled, i kostim, pevanje, sve - zaključio je on.

Kako je izgledala njegova imitacija Slobodana Trkulje, saznaćete u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" u petak, 14. decembra od 22 časa samo na TV Pink!

Pored Davida u imitacijama će se ovog petka oprobati i Igor Lazarević, Darija Vračević, Lena Stamenković, Milica Ilić, Žarko Pribaković, Katarina Radulović, Teodora Marković, Tomislav Božović, Ivana Dimkovski i Isidora Mitić. Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#David Marković

#Pinkove zvezdice - All Stars

'