AKTUELNO

Iskreno o svojoj ljubavi sa sadašnjom ženom!

Popularni pevač Haris Džinović javno otkriva kako je u životu imao mnogo veza i često se zaljubljivao, ali samo jedna je osvojila njegovo srce.

Umeo sam da se zatelebasam kao tetreb. Često mi se zbog ljubavi rušio svet, ali vremenom se i to promenilo. Nekoliko puta sam prilazio devojkama, ali osvajao sam ih pričom, a ne izgledom, koji često može da zavara. Imao sam nesrećne ljubavi i zaljubljivao se u osobe koje nisam interesovao - kaže Džinović.

Kaže kako ga je Melina osvojila svojim kvalitetima kao što su inteligencija, intrigancija i nešto što druge žene nemaju.

Upoznao sam je kada je imala 22 godine. Raspitao sam se ko je, šta je i onda se nešto odmotalo. I bez obzira na veliku razliku u godinama, mi funkcionišemo kao da smo išli zajedno u razred. Ona je bila veoma zaljubljena, a ja veoma srećan - bio je iskren pevač.

Ne krije ni to da je njenim roditeljima to u početku smetalo, ali i da su vremenom prihvatili. Kasnije se upoznao i sa njima i ubzo su započeli zajednički život.

View this post on Instagram

#hamel #melinadzinovichamel 💑

A post shared by HAMEL (@hamelbymelinaharris) on

Sa Melinom sam, evo, već šesnaestu godinu. Nisam pri prvom susretu znao da će to biti moja supruga. Ali, kada smo počeli vezu, posle nekoliko dana ispostavilo se da ona jeste moja žena, a ja njen muž. Ne volim da pričam o razlici u godinama između nas dvoje, to je naša intimna stvar. Ona je žena koja se pokazala kao odlična majka, prijatelj, žena - The Best. Ima ona nekih bubica, ali imam ih i ja - otkriva on.

PROČITAJTE JOŠ:ONA ĆE PROMENITI NEKOLIKO KOMBINACIJA NA SCENI! Lena Stamenković ove nedelje imitira dve najveće svetske zvezde!

Melina i Haris su zajedno dugi niz godina, imaju dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana.

Autor:M.V.

#Haris Džinović

#Melina Džinović

#pevačica

'