AKTUELNO

Ovo je retko ko znao!

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Foto: RTV Pink

Jedno od pitanja stiglo je i za Rebeku Popović. Gledaoca je zanimalo zbog čega je tokoli "iskomplekrisana", od Stanije da li zbog toga što nije uspela da zadrži njenog dečka Vladimira Tomovića.

Nije! Ja sam Vladimira ovde upoznala. Mi smo dva sveta koja ne mogu da se porede. To su dva različita profila osobe - rekla je Rebeka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne može da postoji za tako nešto razlog, pošto je devojka od mene starija sedam ili osam godina. Tako da nema iskompleksiranosti u tom smislu - dodala je Rebeka.

U celu priču umešala se i Jelena Krunić koja je rekla da ne zna ništa o prošlosti Rebeke Popović, kao i da smatra da se Rebeka i Stanija nikada nisu družile, jer misli da su njih dve veoma različite.

Foto: RTV Pink

Čula sam da imaju zajedničkog dečka, kog zajedno dele i da ne govore o njemu. Stanija i ti imate zajedničkog dečka, koji je bio i sa jednom i drugom i vi se pravite lude, a znate to - dodala je Krunićka.
O čemu? Sada ste me zbunili. Ne mogu da kažem da sam delila sa nekim dečka. Mislim da ne - izjavila je Rebeka.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Jelena Krunić

#Rebeka Popović

#Stanija Dobrojević

'