separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

KIJA I SLOBA PONOVO SNIMLJENI: Kockareva prekršila saobraćajne propise dok je Radanović bio kod majke! (VIDEO)


Posle ručka vežbanje u teretani.


"Paparaco lovu" ne može ništa da promakne, pa je tako pevač i bivši učesnik rijalitija  "Zadruga" Slobodan Radanović "uhvaćen" ispred zgrade u kojoj živi. U sportskom izdanju seo je u auto i krenuo do prve benzinske stanice gde je kupio tečnost za brisače i na licu mesta je dosuo u automobil.

Autor: TvPink Printscreen

Sloba je zatim krenuo u pravcu Zrenjanina u posetu kod roditelja. Unete kalorije moraju negde i da se potroše, pa je otišao u teretanu, a nakon toga veče se nastavilo u izlasku.

Autor: TvPink Printscreen

Kristina Kockar je, sa druge strane, nezavisno od bivšeg supruga, većinu jučerašnjeg dana provela u letnjoj haljini sa kumom Vanjom. Nju je kamera snimila kada je izašla iz stana i sela u auto, zatim se zavukla u jednu ulicu i povezla kumu. Kija je dala po gasu, a onda se parkirala u Zemunu. 

Autor: TvPink Printscreen

U svoj toj žurbi Kija je prošla kroz crveno, a put su nastavile dalje ka turističkoj agenciji verovatno da izaberu destinaciju za odmor i tom prilikom su prešle ulicu van pešačkog prelaza. Na Bežanijskoj kosi svratila je da kupi piće i grickalice, a posle je nastavila do studija gde verovatno radi na novoj pesmi.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je izgledala potera za Slobom i Kijom pogledajte u videu ispod.

S.S.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti