AKTUELNO

Nije znao šta da mu odgovori.

Maneken Tomislav Panić je od samog starta rijalitija isticao da se neće zaljbljivati, a da isto tako ima nekog ko ga čeka u spoljnom svetu. On je zbog toga ignorisao pojedine devojke, a onda je ipak shvatio da ne može sam da funkcioniše.

On je posle nekoliko dana pred očima javnosti  priznao da gaji simpatije prema pevačici Olji Bajrami, sa kojom je ubrzo uplovio u ljubavnu romansu, a tada je pred milionskim auditorijumom toj istoj devojci iz spoljnog sveta poručio da ga više ne čeka i da želi da raskine.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mnogi su ostali u šoku zbog ovog poteza, a neki su bili sigurni da je u pitanju samo Tomina igra kako bi došao do izražaja i prema Olji pokazao koliko su njegove emocije čvrste i jake.

Bajrami je bila oduševljena zbog svega što je čula, ali je bila skeptična po pitanju toga šta se sa Tomislavom i navodnom devojkom desilo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Toma je nakon izvesnog vremena zamolio Boru Santanu da ga ne spominje u svojoj emisiji radio ,,Amnezija", što je zadrugara iznerviralo, pa se prisetio šta je uradio.

Sprdao si mi drugaricu, da li si ti bolestan? Zamenio si je za babu, Olja je baba za tebe, bre. Neću više da vam dajem na značaju u emisiji - rekao je Bora.
Kako si bezobrazan, nismo bili u vezi - rekao je Toma.

Panić je ponovo promenio svoje mišljenje, a šta je prava istina, preostaje da saznamo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bora Santana

#Tomislav Panić

'