AKTUELNO

I u desetoj sezoni će vas kroz aktuelne i ekskluzivne priče, o svemu onome što poznati žele da sakriju, voditi dobro poznato TV lice, Ana Pendić Radoš.

Nova, deseta sezona jedne od najgledanijih emisija na TV Pink, "Paparaco lov", na oduševljenje mnogobrojnih gledalaca, počinje u sredu 26. septembra u dobro poznatom terminu - od 22 časa.

Foto: RTV Pink

Kao što ste već navikli, emisija "Paparaco lov" donosi sve aktuelnosti iz privatnog života poznatih ličnosti, ne samo iz Srbije, već i iz regiona.

I u desetoj sezoni će vas kroz aktuelne i ekskluzivne priče, o svemu onome što poznati žele da sakriju, voditi dobro poznato TV lice, Ana Pendić Radoš, koja je izuzetno zadovoljna gledanošću prethodnih sezona, a od jubilarne desete očekuje još bolje rezultate.

Možemo da se pohvalimo da je 'Paparaco lov' ubedljivo najgledanija emisija u terminu u kom se emituje i redovno u top deset najgledanijih emisija svih emitera u svim terminima, a neretko i u top pet. Od ove sezone očekujemo podjednako dobar, ako ne i bolji rejting, s obzirom na to da su naše ekipe vredno radile tokom celog leta i očekuju vas najaktuelnije ličnosti i najekskluzivnije priče - rekla je Ana.

Foto: Promo

Osim toga, videćete i video dokaze u vezi sa svim aktuelnim temama koje su intrigirale javnost u proteklom periodu.

Dok su drugi odmarali, ekipa emisije "Paparaco lov" vredno je radila, te vas u novoj sezoni očekuju i snimci napravljeni tokom leta na crnogorskom i hrvatskom primorju, ali i u srpskoj prestonici, gde živi najveći broj javnih ličnosti.

Ekipa jedne od najpopularnijih emisija na TV Pink, pratila je poznate u stopu, onda kada su najmanje očekivali, kada su im se najmanje nadali i kada su zaboravili da će se najpoznatiji papraci u regionu uskoro vratiti.

Ne propustite novu, desetu sezonu emisije "Paparaco Lov", koja počinje u sredu, 26. septembra, od 22h, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Ana Pendić Radoš

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'