separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PREKIPELO JOJ, PA URLALA NA NJIH DVOJE! Luna SUOČILA Vladu i Staniju, pa mu PORUČILA: NE ZANIMAŠ ME, JA PATIM ZA DRUGIM! (VIDEO)


Želela je da istina izađe na videlo.


Tokom popodneva je došlo do velike zavrzlame između Lune Đogani, Mine Vrbaški, Stanije Dobrojević i Vladimira Tomović. Neposredno pre nego što je sve kulminiralo u svađi, blogerka je razgovarala sa pevačicom kako bi joj razjasnila u kakvom je odnosu sa Crnogorcem i tom prilikom joj pojasnila da joj se on ne dopada. 

Osim toga, Luna joj je otkrila i da se njena simpatija grli sa Minom i da joj ona nije ni u jednom trenutku prepreka da dođe do njega, a sada su se svo četvoro okupili kako bi razjasnili situaciju ko se kome dopada. 

Autor: TvPink Printscreen

Pošto je on pričao okolo svašta, Stanija je mene pitala da li se ja grlim sa Vladom i onda sam ja rekla da ste se vi grlili. On ide okolo i pravi spletke da bi ostao ovde. Vlado, je l' imamo problem? Čovek priča da sam ja tražila da me grli.... - pričala je Đoganijeva.
Ne zezaj, Luna. Što se mešaš? Zvaću ti Doroteu, ja neću sa tobom da se svađam - pravdao se Vlada. 

Autor: TvPink Printscreen

Stanija je takođe stala u Luninu odbranu, a u jednom trenutku, kako su emocije počele da naviru, Luna je i zaplakala, pa spomenula svog bivšeg dečka Slobu Radanovića, koga još nije prebolela.

Slušaj me, dečko... Odakle tebi pravo? Ti praviš spletke tamo gde ih nema. Ti si mene od početka upleo u priču. Ja sam prošla ovde haos i ne treba mi sada da se uplićem ni sa kim. Ništa ti nisam uradila, nemam veze ni sa tobom, ni sa njom. Jako ste bezobrazni, uplićeš me u tu bolesnu priču. Ti, dečko, ovde ne bi opstao da nije devojaka. Ti me, dečko, uopšte ne interesuješ, ne sviđaš mi se! Ja patim za drugim i boli me ku*ac za sve ostalo. Je l' te nije sramota da me uplićeš u ovu priču? Neću da se mešam u vašu bolesnu priču, već sam prošla jedan pakao. Nemoj da me mešaš! - pričala je plačljivim glasom Luna, koja se jedva smirila posle ove rasprave.

Autor: TvPink Printscreen

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21 sat u uključenjima UŽIVO na TV Pink!  

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti